شروط السفر إلى تركيا للمصريين


شروط السفر إلى تركيا للمصريين 

كل ما يخص سفر المصريين لتركيا. 
 
أولا الموافقة الأمنية:
 
انا عملتها اكتر من مرة وأخر مرة كانت بتاريخ 2 يناير 2017 ، وكل مرة بيكون فى قانون جديد، وأخر حاجة موجوده دلوقتي:
- لو انت / انتي سنك من 18 لـ 40 سنة لازم تعمل موافقة أمنية علشان تسافر تركيا بغض النظر عن مهنتك.
خطوات استخراج الموافقة الأمنية:
1- لو انت عندك مهنة فى الباسبور بتعمل فيزا سياحة أو زيارة أو عمل وبعد كده تروح مجمع التحرير وتصور الفيزا والباسبور وبتستلمها بعد 3 ايام عمل وتكلفتها نص جنيه.
2- لو انت طالب أو حاصل لازم تكون نوع الفيزا زيارة مش سياحة علشان تعمل الموافقة الأمنية.
3- الموافقة الأمنية صلاحيتها شهرين من تاريخ الإستلام.
4- العنوان : مكتب رقم 15 - مكتب ظابط الإتصال - الدور الأول - مجمع التحرير
- ميدان التحرير - القاهرة 
 
ثانيا خطوات استخراج الفيزا من السفارة.
1- الأوراق المطلوبة ( جواز سفر ساري المفعول - كشف حساب بنكي على اخر 6 شهور فيه مبلغ مش اقل من 10.000 جنيه والأهم يكون عليه عمليات سحب وايداع كويسه، وكمان ينفع حساب الوالد أو الوالدة او دفتر توفير أو اي إثبات أملاك - خطاب من العمل، لو انت طالب أو طالبة بتجيب شهادة قيد من الجامعة - حجز طيران وفندق مبدئي - تأمين طبي - صورتين شخصية 4x6).
2- خطوات التقديم على الفيزا من خلال الموقع الرسمي من هـنـا  
ولازم ترفع كل الأوراق على الموقع وتاخد ميعاد علشان تروح تقدم فى السفارة والإستلام بعد 3 أيام عمل والتكلفة 60 دولار أمريكي (تحديث بتاريخ 1 يناير 2017 )للدخول مرة واحده ، والفيزا المتعددة بـ 195 دولار أمريكي. (مش هتدخل السفارة من غير ورقة الميعاد)
 
ثالثا شروط استخراج فيزا أونلاين:
1- يكون معاك حجز فندق بالفترة اللى هتقعد فيها فى تركيا و مبلغ 50$ على كل يوم.
2- تذاكر طيران ذهاب وعودة على (Turkish Airlines, Pegasus Airlines, Onur Air or Egypt Air.) النقطة دي مهمة جدا لأن فى طيران Alitalia شارتر بيطلع من مصر بس ده مش هينفع تسافر عليه لو انت معاك فيزا اون لاين.
3- باسبور صالح لمدة 6 شهور من تاريخ الدخول لتركيا.
4- سنك أقل من 20 سنة أو أكبر من 45 سنة، أو معاك فيزا أمريكا أو شنجن أو اي دولة من OECD.
5- غرض السفر يكون السياحة أو العمل.
6- كمل الخطوات من هـنـا  
7- بتدفع رسوم الفيزا 20 دولار عن (Mastercard/Visa/UnionPay credit or debit card.) وبتستلم فيزا صالحة لمدة 180 يوم ولكن شرط انك متقعدش أكتر من 30 يوم فى تركيا، بتستلم الفيزا على الإيميل وتطبعها وتطلع بيها على المطار من غير متروح السفارة وكمان من غير موافقة أمنية لو سنك أقل من 18 أو أكبر من 40 سنة.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* كلمنا على رقم المكتب واحنا نخلصلك كل الأوراق الخاصة بالفيزا سواء زيارة أو سياحة أو دراسة أو عمل او علاج.

 

ممكن تكلمنا على رقم الشركة  فودافون : 01018647306 - أرضي:0226709494 ​​​​
مواعيد العمل: من السبت للخميس من الساعة 12 لـ 8 مساءًا
 

تابع كل عروضنا من هـنـا

سافر 3 سياحة 3 تركيا 3 سفارة 2
رد

Free Manshy

10/12/2016 4:19:30 PM

ممكن أعرف إثبات أملاك ري إيه و هل بيحتاج يترجم

Admin Admin

19/12/2016 6:04:17 AM

املاك زي عقد البيت أو عربية او شقة أو دفتر توفير ومش محتاج ترجمة

رد

محمد حسين

27/12/2016 6:30:23 AM

لو سمحت انا عندي 43 سنة وعاوز اعرف ايه نوع التأشيرة المناسب عشان اسافر تركيا للاقامة والعمل انا واسرتي

Admin Admin

31/12/2016 8:11:14 AM

ممكن تكلمنا على رقم الشركة فودافون : 01018647306 - أرضي:0226709494 ​​​​

رد

Free Manshy

01/01/2017 3:23:34 PM

و لو الفيزا زيارة هحتاج كشف حساب و خطاب عمل ؟

رد

Tasneem Ammar

04/01/2017 1:06:42 PM

سند الملكية يغني عن الإقرار البنكي صح ؟

رد

Tasneem Ammar

04/01/2017 1:06:43 PM

سند الملكية يغني عن الإقرار البنكي صح ؟

رد

Tasneem Ammar

04/01/2017 1:06:44 PM

سند الملكية يغني عن الإقرار البنكي صح ؟